lördag 23 maj 2009

Tigerräkor & Pasta!

Detta har blivit våran nya favoriträtt - tigerräkor stekta i vitlök och chilli + bandspagetti.
Måste ju såklart dela med mig av detta "recept" som jag snott av pappsen! :)

Hacka en röd chilifrukt och 3-4 vitlöksklyftor. Hetta upp en stekpanna och häll i olivolja - när det är riktigt hett lägger du i vitlöken och chilin - fräs lite snabbt - ska dock inte brännas!

När detta har fräst till sig så i med räkorna i ca 2-3 minuter.

Helst ska du ha satt på pastavatten och helst ska det koka då du börjar med stekningen.

Slutresultatet - såklart!
Vi hade cashewnötter kvar sen igår så det slängde vi på!
Mumma!

/Alexandra

1 kommentar:

  1. Det ser ju väldigt gott ut, men just tigerräkor är jag inte mycket för. Annars gillar jag nog det mesta i "sjö-väg."

    SvaraRadera