lördag 4 april 2009

Vi är äntligen framme!

Lämnade ett grått Sverige bakom oss och fick ett grått Abu Dhabi nr vi kom fram, 20 grader dock och väldigt skönt men ändå grått och regnat hade det också!
Resan gick väldigt smidigt! Resan till Frankfurt gick ju hur fort som helst och även långflyget nu inatt gick över förväntan! Sov ganska mycket faktiskt - trist var bara att vi fick platser i mitten på ett fyra säte - men äh, det överlever man också. Bra filmer och lite sömn så var den flighten räddad!
Ska uppdatera senare med mer - nu ska vi äta frukost och sen ut och kolla på stan! Nu sitter Joakim och Oscar (lillebror) och spelar TV-spel. Klockan är ju egentligen bara 7 för oss och med ca 3 timmar sömn så ska man vara glad om man orkar vara vaken mer än till 10 idag.... :)
Men semestern har startat och vi ska ha det underbart!
Nu ska jag hjälpa mamma och pappa med frukosten!

Bilder kommer...

/Alexandra

1 kommentar:

  1. Härligt att höra att ni har kommit fram! Hoppas att ni skall få lite sol på er med! Sitter här i ett grått Bleket och drömmer mig bort mot varmare breddgrader! Haha, får väl gå in i mitt vardagsrum och pula istället, dit en massa sparpengar gick denna gången =)
    Glöm inte att uppdatera här! Stor kram till er alla!

    SvaraRadera