Fetagratinerad kyckling
Ingredienser (1 portion)
1 kycklingfilé
2 rödbetor 1 kycklingfilé
1 potatis 
salt och svartpeppar 1 tsk olja 
30 g mager fetaost,10 % 2 msk minifraiche ev. låglaktos 
Servera till: persilja och en salladSå här gör du:
Sätt ugnen på 225°. Skala och klyfta rödbetorna.Tvätta och klyfta potatisen. Lägg allt på bakplåtspapper på en plåt. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Krydda och bryn under tiden kycklingen i olja i en stekpanna. Mosa fetaosten och blanda med minifraiche.Ta ut plåten och lägg kycklingen bredvid potatisen. Klicka hälften av fetaröran på kycklingen. Stek allt ytterligare ca 10 min. Servera resten av fetaröran till.
Sätt ugnen på 225°. Skala och klyfta rödbetorna.Tvätta och klyfta potatisen. Lägg allt på bakplåtspapper på en plåt. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Krydda och bryn under tiden kycklingen i olja i en stekpanna. Mosa fetaosten och blanda med minifraiche.Ta ut plåten och lägg kycklingen bredvid potatisen. Klicka hälften av fetaröran på kycklingen. Stek allt ytterligare ca 10 min. Servera resten av fetaröran till.
Källa - MåBra
 
 
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar